CONGRÉS D’IBERAUDIT KRESTON 2015, CELEBRAT A BILBAO

La firma de serveis d'auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing IBERAUDIT Kreston, amb oficines a Espanya, Andorra i Portugal, ha celebrat a Bilbao el seu Congrés anual amb la presència de Franck Parker, president de Kreston, xarxa mundial d'auditoria, present en més de 100 països, amb més 600 oficines i integrada per de 20.000 professionals.

Durant el Congrés Jon Lisby, CEO de Kreston, ha destacat “l'increment del 6% dels beneficis del sector a nivell mundial” i ha valorat temes destacats en el sector com són els plans de successió, el reclutament i retenció del personal, les noves eines tecnològiques o l'expansió de l'oferta de serveis.

Per la seva banda, Mercè Martí Queralt, Presidenta Executiva de IBERAUDIT Kreston, ha presentat l'informe de resultats de la firma, que en el seu últim exercici ha facturat 20 milions d'euros, i ha destacat la consolidació del seu posicionament nacional “amb un increment de la seva facturació en 2014 del 11% en relació a l'exercici anterior”. Ha valorat també la sòlida aposta de la companyia per la internacionalització i la “importància de la reelecció d'Elena Ramírez, responsable de l'àrea internacional de IBERAUDIT Kreston, com a membre del Board de la xarxa mundial d'auditoria Kreston International”.

Com a amfitrió, ha inaugurat el Congrés Juan Luis Gomeza, Vicepresident Executiu de la firma i soci de l'oficina de Bilbao. La trobada ha comptat amb les conferències de Franck Parker, president de Kreston; Darío Zamorano, soci de Kreston BSG (Mèxic); i d'Antonio Garamendi, President de la Confederación Española de la Pequeña y Mediana Empresa (CEPYME) i de CONFEMETAL; així com Vicepresident de la Confederación Española de Organizaciones Empresariales (CEOE). La clausura del Congrés ha estat a càrrec d'Arturo Díaz, Vicepresident Executiu de IBERAUDIT Kreston.

Contactar