Entrevista a Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit sobre conciliació familiar i treball

El passat 24 de setembre Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, va assistir en qualitat de convidada al programa “Lideratges” d'Onda Cero, presentat per Ariadna Belver.

En l'entrevista es va tractar un tema crucial en l'actualitat del món empresarial com és la conciliació familiar en el treball, on Kreston Iberaudit ha mostrat estar a l'altura durant l'etapa de confinament i en la volta a la “nova normalitat”.

La gestió de Kreston Iberaudit des de casa

Un dels temes centrals de l'entrevista ha estat la gestió d'una empresa durant l'etapa de confinament per la pandèmia de la COVID-19, mentre es compaginaven amb les labors de la llar en un nucli familiar

Mercé Martí ha comentat en l'entrevista les dificultats a les que s'ha vist enfrontada durant aquests mesos i a la bona adaptació, tant seva com de tots els professionals de l'empresa, a una situació nova i complexa.

Les dificultats de ser dona i mare en el món directiu

En ser mare de tres fills i formar part de la directiva d'una empresa d'un sector tan competitiu com el de l'auditoria i consultoria, Ariadna Belver ha fet diverses preguntes sobre com ha estat la trajectòria de Mercé Martí i les dificultats a l'hora d'ascendir en el món empresarial, tenint en compte els obstacles que representen en l'actualitat laboral el ser dona i mare.

Mercè Martí no sols ha comptat els diversos problemes que ha anat superant durant la seva trajectòria professional, sinó que a més ha expressat la seva opinió sobre la realitat que viuen moltes dones en la seva situació i les oportunitats que aquest sector està perdent per no reconèixer que existeix desigualtat. 

Per això, Mercè Martí forma part de la Comissió d'Equitat del Col·legi d'Auditors de Catalunya, des d'on es treballa perquè no es perdi talent pel camí per una qüestió de gènere. 

Et convidem a escoltar l'entrevista al complet en Onda Cero, (minut 35').

 

Contactar

Subvención 'la Caixa' y fondo social Europeo