IBERAUDIT KRESTON INCORPORA NOVA OFICINA A PALENCIA

                

IBERAUDIT Kreston continua el seu pla d'expansió amb l'obertura d'una nova oficina a Palència. Amb aquesta incorporació, la firma amplia a 16 la seva xarxa d'oficines a Espanya, Andorra i Portugal.

L'objectiu és incrementar la presència de la firma a Espanya per oferir una major cobertura dels seus serveis. Mercè Martí Queralt, presidenta de IBERAUDIT Kreston, ha assegurat que "l'ampliació i consolidació de la nostra xarxa d'oficines ens ha permès millorar el nostre posicionament com a firma multidisciplinar de referència".

La nova oficina de Palència està dirigida pels socis Fco. Javier Lomas Frechilla, Florencio Lomas González i Jorge Lomas Pallarés, amb més de 20 anys d'experiència en el sector.

Aquesta incorporació respon al pla d'expansió geogràfica i empresarial dut a terme per IBERAUDIT Kreston, després de la recent inauguració de la seva segona oficina a Madrid i de la incorporació d'una nova oficina a Granada.

A la foto (d'esquerra a dreta): Juan Luis Gomeza, vicepresident executiu; Jorge Lomas, soci a Palència; Mercè Martí, presidenta executiva; Javier Lomas, soci a Palència; Arturo Díaz, vicepresident executiu.

Contactar