KRESTON GUANYA EL PREMI RISING STAR NETWORK QUE ATORGA EL INTERNATIONAL ACCOUNTING BULLETIN

                

Els Premis van comptar amb més de cent nominacions de tot el món a través de tretze categories i van ser jutjats per un tribunal independent d'especialistes comptables i auditors.

Només es van concedir dos Premis relacionats amb les xarxes de comptabilitat de signatures independents: Kreston International, reconeguda com a xarxa en alça de la "Rising Star Network" i PwC guanyadora de la "Network of the Year".

A la cerimònia de lliurament dels premis celebrada a Londres, l'editor de l'International Accounting Bulletin- IAB, Arvind Hickman, va afirmar que "es va valorar que Kreston va obtenir un creixement sòlid del 5%, però que els jutges van quedar realment impressionats per l'encertada transició de Kreston d'una associació a una xarxa. Això implica l'aplicació una metodologia comuna d'auditoria, un control de qualitat comuna i un programa d'inspecció d'auditoria de signatura, el que reporta una garantia global de l'empresa. a més Kreston i els seus socis de tot el món s'han incorporat recentment al Fòrum of Firms, una associació internacional constituïda per les 22 principals xarxes d'auditoria a nivell mundial. "

Elena Ramírez, responsable internacional de IBERAUDIT Kreston, assegura que "per primera vegada IAB ha premiat el funcionament global d'una xarxa. Hi ha més de vint xarxes internacionals d'auditoria i estem molt orgullosos que Kreston Internacional sigui la triada per a aquest premi, que reconeix el compromís d'Iberaudit i de totes les societats membres de Kreston per oferir una alta qualitat i eficiència en els serveis transnacionals ".

Contactar