Kreston Iberaudit A Coruña reforça a la seva àrea jurídica amb la incorporació de José Ardavín

El despatx de Kreston Iberaudit A Coruña, anuncia l'ampliació de la seva àrea jurídica amb la incorporació de l'advocat José Ardavín García.

La col·laboració entre el despatx i l'advocat s'ha mantingut durant anys, per la qual cosa, amb la finalitat de consolidar aquesta relació professional, José Ardavín García s'ha incorporat de manera contínua, per a l'ampliació dels serveis de l'oficina.

José Ardavín García és un advocat amb més de 25 anys d'experiència activa en l'advocacia i assessorament a empreses i particulars. Entre les seves especialitzacions destaca el seu coneixement i experiència en les àrees de dret penal, civil, família i successions.

 

Kreston Iberaudit A Coruña compta també amb Beatriz Borrajo Dios, sòcia legal i advocada i amb Jorge Borrajo Dios i Jorge Borrajo Prego, socis d' auditoría i fiscal.

 

Serveis jurídics disponibles en Kreston Iberaudit A Coruña.

Fins avui s'han prestat serveis jurídics centrats, principalment, en l'àrea tributària, laboral i mercantil, a més d'assessorament fiscal i comptable i auditoria de comptes.

A partir d'ara, s'amplia la cartera de serveis del despatx a l'àmbit penal i civil, amb assessorament i representació en judicis relacionats amb aquestes matèries..

L'àrea jurídica de Kreston Iberaudit A Coruña, queda constituït amb tots aquests serveis:

- Serveis relacionats amb Dret Penal

Delictes econòmics
Apropiació indeguda
Estafa
Administració deslleal
Delictes societaris

- Serveis relacionats amb Dret Civil

Dret immobiliari
Propietat horitzontal
Arrendaments urbans
• Dret bancari
Família y sucesiones
Responsabilitat Civil

Kreston Iberaudit A Coruña presta el seus serveis en Rúa Juan Flórez, 24, 1º der. de A Coruña i és un dels 14 despatxos que Kreston Iberaudit té oberts a Espanya, Portugal i Andorra per a oferir serveis d'auditoria, consultoria, fiscalitat, outsourcing i jurídics, entre altres.

 

Contactar