Kreston Iberaudit València impulsa el teletreball a través d'un projecte cofinançat pels fons FEDER i l'IVACE

 

L'oficina de Kreston Iberaudit Valencia ha iniciat unprojecte per a realitzar la transició al teletreball, mitjançant eines de connexió remota, que permeten la compartició de fitxers i accés múltiple, impulsant el pas del treball in-situ al teletreball, sense perdre eficiència.

 

Ha estat possible gràcies al cofinançament dels fons FEDER dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020 i de la Generatitat Valenciana a través del Insituto Valenciá de Competitivitat Empresarial IVACE.

IVACE té com a finalitat la gestió de la política industrial de la Generalitat i suport a les empreses, en matèria d'innovació per a la competitivitat i modernització de les mitjanes i petites empreses i àrees industrials, emprenedoria internalització i captació d'inversió, disseny i desenvolupament de mesures de finançament del sector privat. 

D'altra banda els fons FEDER tenen com a objectiu enfortir la cohesió socioenómica dins de la Unió Europea corregint els desequilibris entre les seves regions. Centra les seves inversions en diverses àrees: innovació i recerca, programa digital, suport a les pimes i economia de baixes emissions de carboni.

 

 

 

 

 

 

Contactar