En la seva aposta per la globalització, anteposa la marca de la seva xarxa internacional Kreston

L'auditora i consultora Iberaudit, que en el seu últim exercici va obtenir una facturació de 20 milions d'euros, ha anunciat l'adopció de la nova marca Kreston Iberaudit, en resposta a la seva aposta per la internacionalització i a la seva major integració amb la seva xarxa mundial d'auditoria Kreston, present en més de 100 països.

Aquesta renovació significa un impuls per a la firma, que consolida la seva imatge i objectius professionals basats en oferir als seus clients un assessorament internacional especialitzat. Mercè Martí Queralt, presidenta executiva de Kreston Iberaudit, ha assegurat que “la internacionalització és un punt clau en el full de ruta de la nostra companyia per aquest 2017. La majoria d'empreses i clients tenen relacions en altres països i nosaltres podem tutelar-los convenientment amb la garantia d'una cobertura mundial de qualitat, basada en l'experiència local de tots els membres de la xarxa Kreston”.

Kreston Iberaudit és el membre representant de Kreston International a Espanya, Portugal i Andorra. La xarxa, que està situada en el lloc número dotze del rànquing mundial de grups d'auditoria, ofereix serveis de qualitat a través de les seves 600 oficines distribuïdes en més de 100 països i un equip integrat per 21.000 professionals altament qualificats.

La firma multidisciplinària Kreston Iberaudit la composen un grup de més de 400 professionals amb 16 oficines localitzades a la Corunya, Alacant, Barcelona, Bilbao, Gijón, Granada, Madrid, Màlaga, Palència, Palma de Mallorca, Sevilla, València i Zaragoza; i a Lisboa i Andorra.

Els serveis de Kreston Iberaudit es distribueixen en les àrees d'auditoria, consultoria, assessorament fiscal i outsourcing. El departament d'auditoria treballa per ajudar a les empreses a consolidar la fiabilitat de la seva informació financera i millorar la seva reputació enfront dels seus clients, accionistes o possibles inversors. La divisió de consultoria proporciona un assessorament especialitzat per reforçar la competitivitat empresarial. El departament fiscal proporciona la planificació més adequada per al compliment de les obligacions tributàries i el d’outsourcing ofereix solucions per a la externalització de processos interns, claus en l'organització i productivitat de les empreses.

El valor afegit de la firma, que li permet destacar en el sector de l'auditoria, és el seu servei individualitzat, amb honoraris raonables. A més l'experiència, trajectòria i preparació del seu equip, que treballa de forma coordinada i sota un control de qualitat comú, garanteix el millor servei.

Kreston Iberaudit és membre de Grup20, Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria, format per destacades firmes d'auditoria espanyoles, que representen un 10 % de la facturació total del mercat espanyol i un 40 % de la facturació de les firmes mitjanes.

Contactar