L'UNIVERSITY OF SOUTH FLORIDA VISITA L'OFICINA D'IBERAUDIT KRESTON A BARCELONA

                

Durant la visita, les sòcies de IBERAUDIT Kreston Elena Ramírez i Mª Jesús Muro han presentat als estudiants una introducció sobre les activitats de IBERAUDIT Kreston a Espanya, Portugal i Andorra, així com la seva pertinença a Kreston International.

La conferència també ha tractat sobre el panorama macroeconòmic d'Espanya i també ha inclòs una presentació de les formes jurídiques i fiscals per fer negocis a Espanya.

Durant la conferència els estudiants han tingut l'oportunitat de participar i també contrastar les pràctiques comercials i comptables que han après a les seves classes als Estats Units.

Elena Ramírez, directora de l'Oficina Internacional de IBERAUDIT Kreston, ha dit que "Sempre és un plaer per a nosaltres tenir l'oportunitat de compartir experiències amb estudiants d'altres països i col·laborar en la seva educació dins les nostres possibilitats.

Sempre apreciem participar en aquest tipus d'oportunitats que amplien els nostres horitzons ".

La presentació ha tingut lloc dins d'una experiència a l'estranger organitzada per la University of South Florida a França i Espanya, incloent visites a altres destacades empreses i institucions amb delegacions a París, Barcelona o Madrid

Contactar