Oficina Alacant

 

Kreston Iberaudit és una firma multidisciplinària integrada per un grup de més de 300 professionals i 14 oficines a Espanya, Portugal i Andorra, que ofereixen serveis en les àrees d'auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing. A més com a membre de la xarxa Kreston International present en més de 100 països, ofereix una cobertura mundial de qualitat, basada en l'experiència local de tots els membres de la xarxa Kreston.

 

 

El valor afegit de la firma, que ens permet destacar en el nostre sector, és el servei individualitzat, professionalitat i estricte compliment dels controls de qualitat. A més, l'experiència, la innovació i preparació del nostre equip, que treballa de manera coordinada i sota uns controls de qualitat i uns valors comuns, garanteix un servei òptim, que és altament valorat pels nostres clients.

Oferim serveis a empreses de diversa grandària i comptem amb un profund coneixement de les qüestions locals que afecten l'estructura empresarial local, i de les necessitats internacionals d'aquests. Els Socis i tot el personal de Kreston Iberaudit d'Alacant compten amb una consolidada trajectòria en el sector i estan a la seva disposició per a oferir-los l'assessorament que la seva empresa pugui necessitar.

 

 Jose Pascual Poveda, socio Kreston Iberaudit, Alicante, Murcia                              Estela Aracil, Socia Kreston Iberaudit, Alicante, Murcia                                 Jose Antonio Valiente, socio Kreston Iberaudit Alicante           

José-Pascual Poveda                      Estela Aracil                                     José Antonio Valiente
Soci Auditoria                                    Sòcia Auditoria                                   Soci Consultoria

Serveis

- Auditoria

- Consultoria

- Fiscal

- Outsorcing

Enllaços d'interès

- Kreston Iberaudit ha celebrado en Alicante su congreso anual
- Kreston Iberaudit refuerza su presencia en Alicante
- Kreston Iberaudit Alicante apuesta por el ciclismo
- José Pascual Poveda en la tertulia económica del programa "Objectiu Comunitat" de 12TV