Oficina Màlaga

 

Kreston Iberaudit és una firma multidisciplinària integrada per un grup de més de 300 professionals i 15 oficines a Espanya, Portugal i Andorra, que ofereixen serveis en les àrees d'auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing. A més com a membre de la xarxa Kreston Global present en més de 120 països, ofereix una cobertura mundial de qualitat, basada en l'experiència local de tots els membres de la xarxa Kreston.

 

 

El valor afegit de la firma, que ens permet destacar en el nostre sector, és el servei individualitzat, professionalitat i estricte compliment dels controls de qualitat. A més, l'experiència, la innovació i preparació del nostre equip, que treballa de manera coordinada i sota uns controls de qualitat i uns valors comuns, garanteix un servei òptim, que és altament valorat pels nostres clients.

Oferim serveis a empreses de diversa grandària i comptem amb un profund coneixement de les qüestions locals que afecten l'estructura empresarial local, i de les necessitats internacionals d'aquests. El Soci i tot el personal de Kreston Iberaudit de Màlaga compten amb una consolidada trajectòria en el sector i estan a la seva disposició per a oferir-los l'assessorament que la seva empresa pugui necessitar.

 

Arturo Díaz Dapena, Socio Kreston Iberaudit, Gijón

Arturo Díaz
Vicepresident, Soci Auditoria i Legal

Serveis

- Auditoria

- Consultoria

- Fiscal

- Outsorcing

Enllaços d'interès

- Colaboración con la Asociación Española Contra el Cáncer
- Consulta la Guía Fiscal Andalucia 2019