Oficina Palma de Mallorca

 

Kreston Iberaudit és una firma multidisciplinària integrada per un grup de més de 300 professionals i 14 oficines a Espanya, Portugal i Andorra, que ofereixen serveis en les àrees d'auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing. A més com a membre de la xarxa Kreston International present en més de 100 països, ofereix una cobertura mundial de qualitat, basada en l'experiència local de tots els membres de la xarxa Kreston.

 

 

El valor afegit de la firma, que ens permet destacar en el nostre sector, és el servei individualitzat, professionalitat i estricte compliment dels controls de qualitat. A més, l'experiència, la innovació i preparació del nostre equip, que treballa de manera coordinada i sota uns controls de qualitat i uns valors comuns, garanteix un servei òptim, que és altament valorat pels nostres clients.

Oferim serveis a empreses de diversa grandària i comptem amb un profund coneixement de les qüestions locals que afecten l'estructura empresarial local, i de les necessitats internacionals d'aquests. Els Socis i tot el personal de Kreston Iberaudit Palma de Mallorca compten amb una consolidada trajectòria en el sector i estan a la seva disposició per a oferir-los l'assessorament que la seva empresa pugui necessitar.

 

Alberto Garau, Socio Kreston Iberaudit, Mallorca, auditoria                              Andrés Garau, Socio Kreston Iberaudit, Mallorca, fidel

Alberto Garau                                  Andreu Garau
Soci Auditoría                                    Soci Fiscal

Serveis

- Auditoria

- Consultoria

- Fiscal

- Outsorcing

Enllaços d'interès

- Medidas de apoyo a la economía (Real Decreto-Ley 15/2020, de 21 de abril)
- Especial autónomos/as: guía prestación extraordinaria por COVID-19
- Permiso retribuido recuperable
- Alberto Garau, ha participado en una reunión con la presidenta del Consell de Mallorca para promover la transparencia
- Participación en el Congreso Europeo de Kreston, en Varsovia
- Consulta la Guía Fiscal Islas Baleares 2020
- Consulta la Guía Fiscal Islas Baleares 2019