Oficina Saragossa

 

Kreston Iberaudit és una firma multidisciplinària integrada per un grup de més de 300 professionals i 14 oficines a Espanya, Portugal i Andorra, que ofereixen serveis en les àrees d'auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing. A més com a membre de la xarxa Kreston International present en més de 100 països, ofereix una cobertura mundial de qualitat, basada en l'experiència local de tots els membres de la xarxa Kreston.

 

 

El valor afegit de la firma, que ens permet destacar en el nostre sector, és el servei individualitzat, professionalitat i estricte compliment dels controls de qualitat. A més, l'experiència, la innovació i preparació del nostre equip, que treballa de manera coordinada i sota uns controls de qualitat i uns valors comuns, garanteix un servei òptim, que és altament valorat pels nostres clients.

Oferim serveis a empreses de diversa grandària i comptem amb un profund coneixement de les qüestions locals que afecten l'estructura empresarial local, i de les necessitats internacionals d'aquests. Els Socis i tot el personal de Kreston Iberaudit Saragossa compten amb una consolidada trajectòria en el sector i estan a la seva disposició per a oferir-los l'assessorament que la seva empresa pugui necessitar.

 

 Alberto Sebastian, socio Kreston Iberarudit, Zaragoza, Teruel                                 Pepe Sanz, Socio Kreston Iberaudit, Zaragoza, Teruel

Alberto Sebastian                              José Sanz
Soci Auditoría                                      Soci Auditoría

Serveis

- Auditoria

- Consultoria

- Outsorcing

Enllaços d'interès

- XXIV Congreso Nacional de Auditoría en Toledo. ICJCE 2018
- Participación en el "Fórum Nueva Economía" con el Presidente de CEPYME