Oficina València

 

Kreston Iberaudit és una firma multidisciplinària integrada per un grup de més de 300 professionals i 14 oficines a Espanya, Portugal i Andorra, que ofereixen serveis en les àrees d'auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing. A més com a membre de la xarxa Kreston International present en més de 100 països, ofereix una cobertura mundial de qualitat, basada en l'experiència local de tots els membres de la xarxa Kreston.

 

 

El valor afegit de la firma, que ens permet destacar en el nostre sector, és el servei individualitzat, professionalitat i estricte compliment dels controls de qualitat. A més, l'experiència, la innovació i preparació del nostre equip, que treballa de manera coordinada i sota uns controls de qualitat i uns valors comuns, garanteix un servei òptim, que és altament valorat pels nostres clients.

Oferim serveis a empreses de diversa grandària i comptem amb un profund coneixement de les qüestions locals que afecten l'estructura empresarial local, i de les necessitats internacionals d'aquests. Les Sòcies i tot el personal de Kreston Iberaudit València compten amb una consolidada trajectòria en el sector i estan a la seva disposició per a oferir-los l'assessorament que la seva empresa pugui necessitar.

 

 Esther Ferenández, Socia Kreston Iberaudit, Valencia, auditoria                           Mila Pedraza, Socia Kreston Iberaudit, Valencia, consultoria

Esther Fernández                          Mila Pedraza
Sòcia Auditoría                                Sòcia Consultoria

Serveis

- Auditoria

- Consultoria

- Outsorcing

Enllaços d'interès

- Primer tramo de la línea de avales dedl ICO para empresas y autónomos
- La importancia de la contabilidad analítica en una empresa
- Kreston Iberaudit logra mayor proyección internacional sin perder de vista el ámbito local (entrevista Economia 3)

- Seguridad jurídica y trabajo profesional del auditor de cuentas