CT&I-ACCIÓ

 

Kreston Iberaudit, a través de la nostra oficina a Barcelona, passa a formar part de la Xarxa de Partners de Catalonia Trade & Investment-ACCIÓ, l’agència de la Generalitat de Catalunya que promou la inversió estrangera, la competitivitat empresarial, el comerç internacional, la innovació, i el finançament d’empreses i start-ups a Catalunya. CT&I compta amb més de 40 oficines internacionals i està present a més de 100 mercats d’arreu del món.

Amb més de 35 anys d’experiència, CT&I ofereix solucions sense cost, a mida i sota confidencialitat a empreses internacionals amb projectes d’inversió a Catalunya. També dona suport a empreses estrangeres ja establertes en els seus processos d’expansió i diversificació.

Estem compromessos, des de sempre, a assessorar i acompanyar als nostres clients en l’execució dels seus objectius combinant serveis de qualitat, integritat, confiança, pro activitat i de col·laboració.

D’aquesta manera, el nostre equip de professionals treballa conjuntament amb Catalonia Trade & Investment - ACCIÓ per atraure inversors potencials, assessorar-los i acompanyar-los en el seu projecte, i ajudar-los a implantar-se o expandir el seu negoci a Catalunya.

Així mateix, ajustem la nostra estratègia empresarial cap a l’apertura de mercats internacionals, brindant tant a empreses ja consolidades com a start-ups una visió global i un servei de qualitat per a la seva implantació en la regió i per a la creació d’aliances empresarials estratègiques entre empreses estrangeres i catalanes.

 

 

 

CT&I-ACCIÓ

Contactar