Cerrar
Inici / Oficines / Oficine Madrid
Oficine Madrid

Kreston Iberaudit és una firma multidisciplinària formada per un grup de més de 300 professionals i 15 oficines a Espanya, Portugal i Andorra, que ofereix serveis a les àrees d’auditoria, consultoria, fiscalitat i outsourcing. A més, com a membre de la xarxa Kreston Global, present a més de 120 països, ofereix una cobertura mundial de qualitat, basada en l’experiència local de tots els membres de la xarxa Kreston.

El valor afegit de la firma, que ens permet destacar al nostre sector, és el servei individualitzat, la professionalitat i l’estricte compliment dels controls de qualitat. A més, l’experiència, la innovació i la preparació del nostre equip, que treballa de forma coordinada i sota uns controls de qualitat i valors comuns, garanteix un servei òptim, molt valorat pels nostres clients.

Prestem serveis a empreses de diverses mides i tenim un coneixement profund dels problemes locals que afecten l’estructura empresarial local, així com de les seves necessitats internacionals. Els socis i tot el personal de Kreston Iberaudit Barcelona compten amb una consolidada trajectòria al sector i estan a la vostra disposició per proporcionar-vos l’assessorament que la vostra empresa pugui necessitar.

Socis

Carlos Montero Santa Engracia
Soci de l'àrea d'auditoria
David Olivares Martínez
Soci de l'àrea legal
Juan Arroyo Majano
Soci de la zona fiscal
Juan Ignacio Pizá Nerín
Soci de la zona fiscal
Leonardo Montesinos Cid
Soci de l'àrea d'auditoria
Pedro Pizá Nerín
Soci de l'àrea legal
Nuria García
Sòcia àrea Auditoria
Juan Carlos Montero López
Soci àrea Auditoria
Nerea Arroyo
Sòcia àrea Fiscal