Cerrar
Inici / Serveis / Outsourcing

Serveis d'Outsourcing

Comptar amb un equip eficaç i eficient és bàsic per al desenvolupament de qualsevol negoci, sobretot durant un gran creixement. L'externalització de serveis d'àrees d'una empresa en les quals no s'està especialitzat és una de les més òptimes solucions.

OUTSOURCING FINANCER, ADMINISTRATIU I DE GESTIÓ PERSONAL

La majoria de les empreses que pateixen una evolució dràstica i exponencial no estan preparades per enfrontar-se als nous reptes que aquesta situació comporta. Els serveis d’Outsourcing no només proveeixen a l’empresa objectiu la gestió i/o execució d’una funció diària, sinó que permet que el personal se centri en allò realment important: augmentar-ne el rendiment.

Un servei d’Outsourcing per a empreses de qualitat és aquell que a més de proporcionar coneixements sobre el bon funcionament d’una àrea específica, compta amb professionals que proposen mesures adaptades i personalitzades a l’empresa i buscant-ne sempre el benefici.

PER QUÈ EXTERNALITZAR SERVEIS AMB KRESTON IBERAUDIT?

  • Reducció de la necessitat de disposar de perfils altament qualificats per gestionar eficaçment certes àrees de lempresa.
  • Possibilitat de centrar-se en el “core” del negoci, deixant en mans d’experts el funcionament d’àmbits importants.
  • Disminució de costos extres generats per una gestió deficient de certs departaments de lempresa.
  • Presa de decisions basada en els objectius i paràmetres de lestratègia que lempresa necessiti en cada moment.
Serveis d'Outsourcing

QUIN SERVEI ESTÀS BUSCANT?

Outsourcing per a empreses
Comptabilitat General
Augmenta l'eficiència i obté una informació més oportuna, transparent i rellevant. Comptar amb especialistes i experts en comptabilitat per al teu negoci repercutirà directament a l'obtenció de les metes monetàries.
Comptabilitat de Costos
A través d'una anàlisi dels costos de producció, distribució, finançament i administració, es planteja una nova estratègia per maximitzar recursos disponibles per a l'empresa.
Compres/Comptes a Pagar
Disminueix riscos per al teu negoci amb una gestió i control òptima dels teus proveïdors, la supervisió dels acords de contractació i l'administració de recursos econòmics. Tot el que necessites per reduir costos a les teves compres i comptes a pagar.
Facturació/Comptes a cobrar
Millora el rendiment i agilitza les operacions de pagament amb el nostre servei d'Outsourcing de facturació/comptes per cobrar. Coneixeu la capacitat d'estalviar costos amb aquest servei?
Gestió dactius fixos
Planificar un seguiment i monitorització constant d'aquests actius ajudarà a gestionar-los de forma eficient i prendre decisions respecte d'ells en base a les necessitats presents i futures del teu negoci.
Declaracions fiscals
Complir degudament les obligacions fiscals del teu negoci en temps i forma suposa un gran esforç i un seguiment minuciós de cada procés i de l'actualitat. Deixa en mans d'experts aquesta àrea tan important per al desenvolupament comercial correcte de la teva empresa.
Informació de gestió
Més producció i menys malbaratament de recursos per al teu negoci és el que necessites si busques créixer i evolucionar. Confiar en persones qualificades a les seves àrees marca la diferència entre l'excel·lència i el fracàs.
Reporting
Invertir temps i recursos humans a crear informes de qualitat és una realitat que pot millorar avui dia: contracta un servei d'Outsourcing Reporting, i externalitza aquest tipus de funcions recurrents i fatigoses.
Gestió per projectes
L'encertada execució d'un projecte dependrà de vegades de factors controlables i d'altres no controlables. És per això que cercar la màxima eficients és indispensable per reduir perills que poden desencadenar el fracàs del projecte.
Anàlisi Financera
L'estabilitat financera és un dels pilars que mantenen un negoci i l'ajuden a prosperar. Conèixer l'estat financer d'una empresa és sinònim de control, prevenció i actuació eficaç davant d'imprevistos.
Pressupostos
Quina és la millor manera de maximitzar un pressupost? De vegades, les empreses han de sacrificar un factor determinant (com l'experiència de l'empleat o l'atenció al client) per aconseguir-ho. Amb els coneixements adequats, però, és possible.
Interim Management
Vols comptar amb un perfil tècnic, sènior i directiu a alguna de les àrees més importants de la teva empresa? És una de les millors opcions per dotar de professionalitat la teva empresa.