Cerrar
Inici / Qui sóm / Els nostres valors

VALORS

Coneix els valors que Kreston Iberaudit segueix cada dia a la feina, amb els seus empleats i amb els seus clients.

CONFIANÇA

Dels nostres clients, que saben que posem a la vostra disposició tots els nostres recursos tècnics i humans per ajudar-los a assolir els seus objectius. I de la xarxa, la confiança que ens professem entre tots els membres, cosa que ens ajuda a ser més eficients.

PROACTIVITAT

Els negocis sempre estan en contínua evolució i sempre estem alerta de les noves tendències i treballem des de la creativitat i la dinàmica amb l'objectiu de donar l'assessorament personalitzat que els nostres clients necessiten, fins i tot abans que ells ho sol·licitin.

QUALITAT

Oferim el millor assessorament gràcies al talent i la innovació dels nostres professionals. Els nostres processos de control intern, en contínua evolució i adaptació, i controls externs a què estem sotmesos, ens assegura que ens mantenim en els estàndards internacionals més alts de qualitat, ètica i pràctiques de treball.

INTEGRITAT

La nostra dilatada experiència a l'assessoria ens ha fet assumir la nostra integritat com l'única solució possible per assegurar la continuïtat del nostre negoci i que sigui una font de seguretat per a generacions futures.

COL·LABORACIÓ

Treballem cohesionant la pluralitat existent entre tots els membres de Kreston, amb el màxim sentit de responsabilitat. Comptem, per tant, amb les condicions necessàries per disposar del coneixement necessari, sigui quin sigui el desafiament.