Cerrar
Inici / Serveis / CT&I-ACCIÓ

CT&I-ACCIÓ

Kreston Iberaudit, a través de la nostra oficina a Barcelona, ​​passa a formar part de la Xarxa de Partners de Catalonia Trade & Investment-ACCIÓ, l’agència de la Generalitat de Catalunya que promou la inversió estrangera, la competitivitat empresarial, el comerç internacional, la innovació, i el finançament d’empreses i start-ups a Catalunya. CT&I compta amb més de 40 oficines internacionals i és present a més de 100 mercats de tot el món.

Amb més de 35 anys d’experiència, CT&I ofereix solucions sense cost, a mida i amb confidencialitat a empreses internacionals amb projectes d’inversió a Catalunya. També dóna suport a empreses estrangeres ja establertes en els processos d’expansió i diversificació.

Estem compromesos des de sempre a assessorar i acompanyar els nostres clients en l’execució dels seus objectius, combinant serveis de qualitat, integritat, confiança, proactivitat i de col·laboració.

D’aquesta manera, el nostre equip de professionals treballa conjuntament amb Catalonia Trade & Investment – ACCIÓ per atraure potencials inversors, assessorar-los i acompanyar-los en el seu projecte, i ajudar-los a establir-se o expandir el seu negoci a Catalunya.

Així mateix, ajustem la nostra estratègia empresarial cap a l’obertura de mercats internacionals, brindant, tant a empreses ja consolidades com a startups, una visió global i un servei de qualitat per a la seva implantació a la regió i per a la creació d’aliances empresarials estratègiques entre empreses estrangeres i catalanes.