Cerrar
Inici / Serveis

Serveis

Descobreix tots els serveis que oferim a Kreston Iberaudit

ENLLAÇOS D'INTERÈS

AUDITORIA

Potència la fiabilitat de la informació financera i econòmica de la teva empresa amb els nostres Serveis d'Auditories de Comptes. Posem a la teva disposició informació de valor perquè puguis prendre les decisions més adequades en el teu negoci.
Veure més

SERVEI FISCAL

Comptar amb el suport, l'experiència i el coneixement d'un equip d'assessorament fiscal, facilita i afavoreix complir les obligacions tributàries de caràcter periòdic.
Veure més

CONSULTORIA

Consultoria i assessorament empresarial per a aquells negocis que necessitin optimitzar el temps i recursos a l'hora de resoldre problemes en àrees específiques.
Veure més

SERVEI LEGAL

Davant qualsevol problema o obstacle empresarial, necessita d'un assessorament legal capaç de conèixer la problemàtica diària que permeti aportar solucions de qualsevol àrea, àgil, compromesa i professional de la seva empresa.
Veure més

OUTSOURCING

Comptar amb un equip eficaç i eficient és bàsic per al desenvolupament de qualsevol negoci, sobretot durant un gran creixement. L'externalització de serveis d'àrees d'una empresa en les quals no s'està especialitzat és una de les més òptimes solucions.
Veure més

SERVEI EXPATRIATS

Si el teu negoci evoluciona i aposta per l'expatriació d'empleats, has de comptar amb un equip eficient i eficaç en aquesta matèria per a atendre la complexitat dels tràmits que necessites.
Veure més