Cerrar
Inici / Qui sóm / Global

Kreston Global

MEMBRES DE KRESTON GLOBAL

Som representants a Espanya, Portugal i Andorra de Kreston Global, xarxa mundial d’auditoria i consultoria que ofereix serveis de qualitat a través de 160 empreses distribuïdes en més de 115 països i un equip integrat per 25.000 professionals altament qualificats. Kreston Global es situa en la posició número 13 entre les principals firmes de comptabilitat a nivell mundial.

KRESTON Iberaudit, com a membre de la xarxa internacional Kreston, ofereix als clients un assessorament internacional especialitzat, amb la garantia d’una cobertura mundial de qualitat basada en l’experiència local de tots els membres de la xarxa. L’estreta col·laboració entre els professionals membres de Kreston afegeix una dimensió personalitzada als nostres serveis internacionals i ens permet oferir als nostres clients un servei òptim als diferents mercats estrangers.

En el clima econòmic actual, amb el ràpid desenvolupament de nous mercats, noves formes de comunicació i una major mobilitat internacional, els negocis operen ara dins de nous esquemes globals. Ja sigui que iniciï operacions a l’estranger o la seva empresa estigui entrant al mercat espanyol, vostè compta amb KRESTON Iberaudit i amb el suport de la nostra qualitat i cobertura internacional per assegurar l’èxit del seu negoci.

Coneix els serveis, cobertura i experiència de Kreston Global:

logo-kreston-global

FORUM OF FIRMS

Kreston Global és membre del Fòrum of Firms (FOF), una associació internacional constituïda per les 22 principals xarxes d’auditoria a nivell mundial que fan auditories d’estats financers que es puguin utilitzar en àmbits més enllà de fronteres nacionals.

El Fòrum of Firms realitza les seves funcions a través del Comitè Transnacional de la IFAC (International Federation of Accountants), la màxima organització global d’auditoria amb presència a 125 països, que treballa per protegir l’interès públic fomentant pràctiques d’alta qualitat per part dels auditors.

Forum of Firms dóna a la xarxa internacional Kreston una credencial de qualitat reconeguda mundialment que atorga un diferenciador competitiu, tant a nivell internacional com nacional.

PCAOB

KRESTON Iberaudit està registrada al Public Company Accounting Oversight Board-PCAOB, amb seu a Washington i Nova York.

PCAOB és una corporació privada sense ànim de lucre que té com a objectiu supervisar el treball dels auditors d’empreses nord-americanes, protegir l’interès dels inversors i promoure informes d’auditoria independents. Compta amb 2.500 empreses registrades a tot el món.

pcaob

Desk Polonia

La cooperació internacional és una part important de les nostres activitats empresarials. A causa de la globalització i de la importància creixent de les inversions estrangeres, hem creat un equip d’especialistes que donen suport als empresaris que volen operar a Polònia.

Desk Polonia