Cerrar
Inici / Qui sóm / Missatge de la Presidència

Missatge de la Presidència

Mercè Martí, presidenta de Kreston Iberaudit.

MISSATGE DE LA PRESIDÈNCIA

“La confiança dels nostres clients és el motor de KRESTON Iberaudit per continuar avançant i creixent amb la màxima dedicació, qualitat i professionalitat”

KRESTON Iberaudit respon amb professionalitat i rigor als nous reptes que planteja el panorama econòmic i social actual gràcies a la nostra llarga experiència al sector de l’auditoria i la consultoria, en una trajectòria professional on l’oferta dels millors serveis a través d’un tracte personalitzat i de qualitat ha estat el nostre principal valor per aconseguir la fidelitat i la satisfacció dels nostres clients.

Durant els darrers anys, amb l’objectiu d’ampliar la nostra cobertura territorial, Kreston Iberaudit ha experimentat una forta expansió a Espanya, Portugal i Andorra, amb la implantació de tretze oficines i la dedicació d’un equip de 300 professionals altament qualificats.

La nostra firma està també integrada dins la xarxa mundial d’auditoria Kreston Global amb oficines a 120 països i situada al lloc número tretze del rànquing mundial de grups d’auditoria.

KRESTON Iberaudit ha aconseguit una representació important dins de Grup20- Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d’Auditoria, que té l’objectiu d’aconseguir una millora constant de l’exercici professional de l’auditor.

El nostre repte ara és continuar avançant i creixent, encara que no sense abans agrair als nostres clients la confiança que han dipositat en nosaltres, que per a tot el nostre equip és la principal motivació per continuar treballant amb la màxima dedicació, qualitat i professionalitat.

Mercè Martí Queralt, Presidenta Executiva

Blog de Presidència
Accedeix al bloc