Cerrar
Inici / Serveis / Fiscal

Servei Fiscal

Comptar amb el suport, l'experiència i el coneixement d'un equip d'assessorament fiscal, facilita i afavoreix complir les obligacions tributàries de caràcter periòdic.

ASSESSORAMENT FISCAL: UN INSTRUMENT FONAMENTAL EN EL MERCAT COMPETITIU

Disposar d’una planificació fiscal adaptada a la legislació vigent pot suposar una reducció de la càrrega fiscal a tots els impostos, garantint així la solvència econòmica d’un negoci i proporcionant-li oportunitats de creixement futurs.

A Kreston Iberaudit oferim un servei complet d’assessorament fiscal i tributari amb l’objectiu del seu compliment. Independent de la naturalesa del teu negoci, ja sigui una PIME o una gran empresa, nacional o internacional, obtindràs un servei complet i adaptat a les teves necessitats i les de la teva empresa.

QUINS BENEFICIS OBTINDRÀS AMB EL NOSTRE SERVEI D'ASSESSORAMENT FISCAL PER A EMPRESES?

  • Optimització de temps i recursos en tràmits rutinaris.
  • Coneixements i experiències per part d´un equip internacional i enfocat a un objectiu: millorar el rendiment de la teva empresa.
  • Seguretat i tranquil·litat en la presentació correcta de documents fiscals.
  • Assessorament diari no només en tràmits rutinaris, sinó en situacions i problemes que sorgeixin puntualment.
Servei Fiscal

QUIN TIPUS D'ASSESSORAMENT FISCAL ESTÀ BUSCANT?

Assessorament fiscal per a empreses
Planificació, assessorament i declaracions fiscals
El dia a dia d'una empresa es compon de nombroses obligacions que cal atendre correctament: des de la declaració d'impostos fins al càlcul de l'IRPF dels teus treballadors. Són activitats habituals, però amb un clar caràcter instrumental.
Esquemes destalvi fiscal per a persones físiques o empreses
Busquem ser eficients per a tu i el teu negoci, per això ens encarreguem de les tasques més rutinàries, obligatòries per llei i que necessiten certa atenció per no cometre cap error. D'aquesta manera només t'has de preocupar d'una cosa: fer créixer el teu negoci.
Inspeccions d'impostos i revisions
Comptar amb un assessor fiscal durant una inspecció d'Hisenda pot marcar la diferència entre la tranquil·litat i assumir-ne les conseqüències per infraccions que es podrien haver evitat des del principi. Confia en un equip d?assessoria fiscal com Kreston Iberaudit.
Detecció de possibles incidències per causa de noves regulacions
Garanteix la viabilitat del teu negoci com més aviat millor a través d'un assessorament fiscal eficaç i eficient de cara a aquestes noves mesures que l'afecten directament i que requereixen canvis i adaptacions que hauràs d'implementar de la millor manera possible.
Consolidació fiscal
Pertànyer a un grup consolidat d'empreses per fer front a les obligacions tributàries ofereix beneficis no només a empreses petites i mitjanes, sinó també a grans empreses.
Impostos internacionals
Avançar amb el teu negoci pot requerir una expansió internacional, i amb això certes obligacions fiscals que hauràs d'afrontar degudament per salvaguardar l'estabilitat econòmica de la teva empresa. T'assessorem per això al detall.
Estudis d'alternatives i solucions per a problemes fiscals específics
Les dificultats comptables i fiscals poden desencadenar una inestabilitat econòmica a la teva empresa i afectar directament el seu rendiment. Davant de problemes fiscals específics, busquem la millor solució adaptant-nos al moment actual del teu negoci.
Selecció d'esquemes fiscals internacionals òptims
Avança amb fermesa i amb la tranquil·litat de saber que un assessor us guiarà sobre els punts més importants sobre la fiscalitat del país/països on la teva empresa té una gran oportunitat de negoci. La planificació ho és tot.
Recursos i litigis
Els conflictes solen formar part de qualsevol empresa, atès un moment es pot produir una situació no desitjada que amenaci el bon funcionament del negoci. És prioritari no només saber actuar-hi, sinó conèixer totes les opcions disponibles per reduir els possibles danys al màxim.
Preus de transferències
Cal comprendre les necessitats del teu negoci per establir uns preus de transferència acords a elles i al camí que es vulgui seguir. Necessites una visió i una experiència global.