Cerrar
Inici / Serveis / Fons Europeus

Fons Europeus

Si el vostre negoci es vol beneficiar dels Fons Europeus de recuperació, heu de comptar amb l'assessorament especialitzat d'un equip que us ajudarà amb tots els tràmits.

ASSESSORAMENT SOBRE ELS FONS EUROPEUS

El Pla de Recuperació Europeu Next Generation té com a objectiu pal·liar els efectes que per a les empreses ha tingut la pandèmia de COVID-19. A Espanya se li han assignat 140.000 milions d’euros en tres anys, 72.700 milions dels quals són subvencions a fons perdut i 67.300 milions són per a préstecs.

La gestió d’aquests fons, però, no és del tot senzilla, per la qual cosa les empreses que vulguin aprofitar aquesta oportunitat i beneficiar-se de les ajudes necessiten l’assessorament adequat per fer tots els tràmits correctament.

Kreston Iberaudit reforça el servei al client de qualitat amb un acord amb les companyies Gedpro i Eurosubvenciones, especialitzades en la gestió global d’ajudes en diferents sectors per a projectes d’inversió, investigació i desenvolupament, energia i medi ambient.

Aquest acord ens permet generar noves sinergies i oportunitats de valor per als nostres clients, ampliant-ne les possibilitats d’èxit. Perquè el nostre objectiu és portar a l’èxit empresarial les companyies que confien en els nostres serveis, i aquests Fons Europeus són clau per al desenvolupament i l’adaptació als nous temps.

PER QUÈ CONTRACTAR ELS SERVEIS DE GESTIÓ DE FONS EUROPEUS AMB KRESTON IBERAUDIT?

  • Dilatada trajectòria en la prestació de serveis a empreses de totes les mides i de diferents localitzacions geogràfiques.
  • Equip multidisciplinari altament qualificat i amb experiència en assessorament tècnic i econòmic en diferents tipus de projectes.
  • Enfocament sostenible i digital, un valor afegit per a la gestió dels Fons Europeus de recuperació empresarial.
  • Servei transparent i confidencial per ajudar les empreses a accedir a línies d’ajuts a les diferents administracions públiques.
  • Experiència en deduccions R+D+i, bonificacions SS i PI o certificació i gestió, entre altres àrees, per proporcionar al client la màxima rendibilitat.
  • Compromís per intentar aconseguir la viabilitat i la continuïtat dels negocis que confien en els nostres serveis.
  • Atenció personalitzada per ajudar les empreses a continuar creixent.
Fons Europeus

QUIN SERVEI ESTÀS BUSCANT?

Serveis per a empreses
Auditoria
Potencia la fiabilitat de la informació financera i econòmica de la teva empresa, tot fomentant l'autodisciplina i el control de l'entitat.
Fiscal
Aconsellem el contribuent sobre les actuacions que són més convenients per complir les obligacions tributàries de caràcter periòdic.
Consultoria
Proporcionem als nostres clients el coneixement específic i l'assessorament en determinades àrees per reforçar la seva competitivitat i capacitat de resposta.
Legal
Assessorem els nostres clients en material legal per aportar solucions àgils, professionals i compromeses davant de qualsevol obstacle.
Outsourcing
Oferim solucions a mida per a l'externalització dels processos interns a les àrees d'administració, finances i gestió de personal.