Cerrar
Inici / Socis / Francisco Aguilar Muñoz
Francisco Aguilar Muñoz
Soci de l'àrea d'auditoria

Francisco Aguilar Muñoz

Soci de l’oficina de Kreston Iberaudit Màlaga, pertanyent a l’àrea d’auditoria i fiscal i Comptabilitat, és un economista que va obtenir el doctorat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Màlaga l’any 2016.

Actualment, es dedica a desenvolupar diverses responsabilitats directives i d’assessorament a les empreses en les quals és soci. A més, forma part de diverses organitzacions i col·lectius professionals, i imparteix classes sobre diverses matèries econòmiques a professionals i emprenedors a través d’institucions de renom.

La seva trajectòria professional va iniciar el 1978 amb la creació de Asemco Asesores de Empresa, una firma que inicialment es centrava en l’assessorament comptable i que ha evolucionat per abastar totes les àrees empresarials, incloent-hi els aspectes fiscals, laborals i legals. Amb el temps, va fundar Iberaudit Auditores juntament amb destacats professionals, una empresa d’auditoria amb presència a tot el territori nacional, que en l’actualitat es troba en una nova etapa després de la seva integració al grup internacional Kreston, formant part de l’executiva nacional. Finalment, amb la creació de Aytos Consultores, es va aconseguir oferir assessorament a organismes públics, col·laborant amb més de cent ajuntaments a Andalusia i al territori nacional des de la seva creació.

Experiència

  • Auditor de Comptes
  • Expert comptable acreditat
  • Assessoria Econòmica
  • Assessoria a Ajuntaments i organismes públics
  • Informes relacionats amb la prevenció del Blanqueig de Capitals

Enllaços de contacte