Cerrar
Inici / Notícies / Publicació guies fiscals Kreston

Publicació guies fiscals Kreston

26 de març de 2019

Una any més Kreston Iberaudit ha editat les guies fiscals autonòmiques en les quals recull la legislació vigent actualitzada i el calendari d’obligacions fiscals per a facilitar el dia dels nostres clients i col·laboradors:

Pot descarregar aquestes guies gratuïtament i/o contactar amb qualsevol de les nostres oficines si podem resoldre qualsevol consulta.

ARTICLES RELACIONATS

Guies Fiscals de 2021

Kreston Iberaudit ha editat les guies fiscals autonòmiques de 2021 en les quals recull la legislació vigent actualitzada i el calendari d’obligacions fiscals per a facilitar el dia a dia de clients i col·laboradors.
Veure més

SOCIETATS PATRIMONIALS / PROFESSIONALS

En els últims temps, han saltat als mitjans de comunicació successius casos de persones físiques que, a través de la creació de societats denominades col·loquialment “patrimonials”, pretenien obtenir estalvis fiscals. Aquesta tipologia de societat mercantil és usada per a la tinença d’actius d’ús personal i [...]
Veure més

Campanya IRPF 2018

El passat 1 d’abril es va iniciar la campanya de renda i patrimoni corresponents a l’exercici 2018, el termini del qual finalitza el pròxim dia 1 de juliol de 2019. És important que a l’hora de preparar la seva declaració, revisi la informació fiscal que [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.