Cerrar
Inici / Notícies / Publicacions

Publicacions

Guies Fiscals de 2021

Kreston Iberaudit ha editat les guies fiscals autonòmiques de 2021 en les quals recull la legislació vigent actualitzada i el calendari d’obligacions fiscals per a facilitar el dia a dia de clients i col·laboradors.
Veure més

SOCIETATS PATRIMONIALS / PROFESSIONALS

En els últims temps, han saltat als mitjans de comunicació successius casos de persones físiques que, a través de la creació de societats denominades col·loquialment “patrimonials”, pretenien obtenir estalvis fiscals. Aquesta tipologia de societat mercantil és usada per a la tinença d’actius d’ús personal i [...]
Veure més

Campanya IRPF 2018

El passat 1 d’abril es va iniciar la campanya de renda i patrimoni corresponents a l’exercici 2018, el termini del qual finalitza el pròxim dia 1 de juliol de 2019. És important que a l’hora de preparar la seva declaració, revisi la informació fiscal que [...]
Veure més

Publicació guies fiscals Kreston

Una any més Kreston Iberaudit ha editat les guies fiscals autonòmiques en les quals recull la legislació fiscal vigent i actualitzada per a facilitar el dia dels nostres clients i col·laboradors.
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.