Cerrar
Inici / Oficines / Oficine A Coruña
Oficine A Coruña

Kreston Iberaudit és una firma multidisciplinària integrada per un grup de més de 300 professionals i 14 oficines a Espanya, Portugal i Andorra, que ofereixen serveis en les àrees d’auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing. A més com a membre de la xarxa Kreston Global present en més de 100 països, ofereix una cobertura mundial de qualitat, basada en l’experiència local de tots els membres de la xarxa Kreston.

El valor afegit de la firma, que ens permet destacar en el nostre sector, és el servei individualitzat, professionalitat i estricte compliment dels controls de qualitat. A més, l’experiència, la innovació i preparació del nostre equip, que treballa de manera coordinada i sota uns controls de qualitat i uns valors comuns, garanteix un servei òptim, que és altament valorat pels nostres clients.

Oferim serveis a empreses de diversa grandària i comptem amb un profund coneixement de les qüestions locals que afecten l’estructura empresarial local, i de les necessitats internacionals d’aquests. Els Socis i tot el personal de Kreston Iberaudit A Coruña compten amb una consolidada trajectòria en el sector i estan a la seva disposició per a oferir-los l’assessorament que la seva empresa pugui necessitar.

Socis

Beatriz Borrajo Dios
Soci de l'àrea legal
Jorge Borrajo Dios
Soci de la zona fiscal
Jorge Borrajo Prego
Soci de l'àrea d'auditoria

Enllaços d'interès