Cerrar
Inici / Oficines / Oficine Alicante
Oficine Alicante

Kreston Iberaudit és una firma multidisciplinària integrada per un grup de més de 300 professionals i 14 oficines a Espanya, Portugal i Andorra, que ofereixen serveis a les àrees d’auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing. A més, com a membre de la xarxa Kreston International present a més de 100 països, ofereix una cobertura mundial de qualitat, basada en l’experiència local de tots els membres de la xarxa Kreston.

El valor afegit de la signatura, que ens permet destacar al nostre sector, és el servei individualitzat, professionalitat i estricte compliment dels controls de qualitat. A més, l’experiència, la innovació i la preparació del nostre equip, que treballa de forma coordinada i sota uns controls de qualitat i uns valors comuns, garanteix un servei òptim, que és altament valorat pels nostres clients.

Oferim serveis a empreses de diversa grandària i comptem amb un profund coneixement de les qüestions locals que afecten l’estructura empresarial local i de les necessitats internacionals d’aquests. Els Socis i tot el personal de Kreston Iberaudit Alacant compten amb una consolidada trajectòria professional i estan a la vostra disposició per oferir-vos l’assessorament que la vostra empresa pugui necessitar.

Socis

Jose Antonio Valiente Velasco
Soci de l'àrea d'auditoria
Jose Pascual Poveda Maestre
Soci de l'àrea d'auditoria