Congrés IBERAUDIT Kreston Barcelona 2013 from IBERAUDIT Kreston en Vimeo.

En el transcurs del Congrés Jon Lisby, CEO de l'network mundial d'auditoria Kreston International, ha presentat la situació de Kreston en mercat global i ha anunciat les principals novetats de la network.

Mercè Martí, presidenta de IBERAUDIT Kreston, ha presentat l'informe de resultats de l'últim any i ha explicat els objectius de la companyia per al futur, dirigits a aconseguir una major projecció de la firma, que se situa ja en el lloc catorze del rànquing de firmes d'auditoria d'Espanya.

Per la seva banda Elena Ramírez, sòcia responsable de la divisió internacional i nou membre del Board mundial de la xarxa Kreston International, ha explicat les activitats realitzades en col·laboració amb els socis de la xarxa Kreston en més de 100 països.

Les sessions de treball van comptar també una conferència sobre el paper de les xarxes socials a l'empresa, a càrrec de Joana Sánchez, presidenta de INESDI i líder en l'entorn de l'economia digital.

Durant l'última sessió, celebrada a les noves oficines de IBERAUDIT Kreston a l'Avinguda Diagonal de Barcelona, Pedro Navarrete, ex vicepresident de Sony Europa, va anunciar els principals canvis en les empreses d'acord amb la seva experiència personal.

El Congrés va finalitzar amb una visita turística centrada en les principals obres de Gaudí, que incloïa una visita al Parc Güell i la Sagrada Família.

Contactar