Cerrar
Inici / Notícies / Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

6 de juliol de 2021

 

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en una entrevista realitzada per AccountancyAge.

 

Robbins detalla la dificultat afegida que suposa ser dona en el món empresarial, destacant el doble esforç que cal fer per a tirar endavant el treball i provar, al teu predecessor i a la gent que t’envolta, que ets una professional vàlida. Però, al mateix temps, destaca el valor de ser un model a seguir per a futures dones que volen endinsar-se en el món de la comptabilitat i els negocis.

Un altre aspecte fonamental d’aquest Q&A és la situació actual, amb una pandèmia que ha posat de potes enlaire el comerç, la política i la societat en general. L’impacte era impossible de preveure i una de les coses que més ha calat entre la gent és la importància de les comunicacions globals, que han permès mitigar els efectes negatius del coronavirus gràcies a la tecnologia que ens envolta.

Amb més de 170 firmes en 120 països, la implementació de sistema Kreston Kommunity, ha estat clau per a mantenir la connectivitat entre la gent. Un moviment que reflecteix la capacitat d’adaptació de Kreston, que té molt clar que els negocis i la manera d’operar només canvia a través de la pressió i la demanda dels clients.

Llegeix l’entrevista completa aquí: Entrevista a Liza Robbins

 

ARTICLES RELACIONATS

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Kreston Iberaudit València impulsa el teletreball a través d’un projecte cofinançat pels fons FEDER i l’IVACE

mitjançant eines de connexió remota, que permeten la compartició de fitxers i accés múltiple, impulsant el pas del treball in-situ al teletreball.
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.