Cerrar
Inici / Notícies / Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

6 de juliol de 2021

 

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra puja al 63% quan ens centrem en els resultats de l’àrea EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica), mentre que només el 30% creuen que aquestes mesures no han ajudat als seus clients.

 

Un altre punt important d’aquesta enquesta és el suport del 78% que rep el sector tecnològic, mitjans de comunicació i companyies de telecomunicacions per a liderar la recuperació econòmica, sent la ciència el segon sector que més confiança inspira amb un 66%, la fabricació de béns un 37% i amb un castigat comerç al detall que es queda a la cua amb un escàs 15%.

Liza Robbins, CEO de Kreston, reconeix l’impacte positiu de les ajudes governamentals a nivell global a l’hora de protegir l’ocupació i les empreses, posant l’accent en la importància de la Tecnologia, les Telecomunicacions i la Ciència com a sectors clau per a la recuperació econòmica en la nova era post-pandèmia en la qual estem entrant.

Llegeix l’article complet aquí: Kreston firm leaders agree

 

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Kreston Iberaudit València impulsa el teletreball a través d’un projecte cofinançat pels fons FEDER i l’IVACE

mitjançant eines de connexió remota, que permeten la compartició de fitxers i accés múltiple, impulsant el pas del treball in-situ al teletreball.
Veure més

Newsletter

¡No et pierdas les novetats del sector!

Newsletter

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.