Cerrar
Inici / Notícies / Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

6 de juliol de 2021

 

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra puja al 63% quan ens centrem en els resultats de l’àrea EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica), mentre que només el 30% creuen que aquestes mesures no han ajudat als seus clients.

 

Un altre punt important d’aquesta enquesta és el suport del 78% que rep el sector tecnològic, mitjans de comunicació i companyies de telecomunicacions per a liderar la recuperació econòmica, sent la ciència el segon sector que més confiança inspira amb un 66%, la fabricació de béns un 37% i amb un castigat comerç al detall que es queda a la cua amb un escàs 15%.

Liza Robbins, CEO de Kreston, reconeix l’impacte positiu de les ajudes governamentals a nivell global a l’hora de protegir l’ocupació i les empreses, posant l’accent en la importància de la Tecnologia, les Telecomunicacions i la Ciència com a sectors clau per a la recuperació econòmica en la nova era post-pandèmia en la qual estem entrant.

Llegeix l’article complet aquí: Kreston firm leaders agree

 

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Kreston Iberaudit València impulsa el teletreball a través d’un projecte cofinançat pels fons FEDER i l’IVACE

mitjançant eines de connexió remota, que permeten la compartició de fitxers i accés múltiple, impulsant el pas del treball in-situ al teletreball.
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.