Cerrar
Inici / Notícies / Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

6 de juliol de 2021

Guillermo Narvaez, Director Tècnic de la Comissió Fiscal de Kreston Global, ha elaborat un article en la web de Kreston Global en què es detalla totes les conseqüències que Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als ingressos que actualment perceben.

 

L’evasió d’impostos a través dels mecanismes fiscals, legals, duts a terme per companyies com Google, Apple o Microsoft fan que cada any la comunitat internacional perdi milers de milions d’euros. Una pràctica que s’evitarà gràcies a l’acord del G20, en el qual les principals potències del món van acordar una sèrie de reformes fiscals d’aplicació global.

No obstant això, es preveu que aquesta reforma afecti les SMEs (petita i mitjana empresa), que veuran les seves despeses incrementades quan les companyies tecnològiques traslladin el cost de la reforma fiscal a la petita i mitjana empresa que usa els seus serveis digitals.

Les petites empreses no tenen la capacitat de traslladar aquest cost addicional als seus clients sense que les seves vendes es vegin afectades, la qual cosa una vegada més fa que estiguin en desavantatge enfront de les grans companyies tecnològiques. Això deixa entreveure un nou sistema impositiu que té bona intenció però que neix amb un defecte important al qual cal buscar solució.

Llegeix l’article complet aquí: Digital Service Taxes

 

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Kreston Iberaudit València impulsa el teletreball a través d’un projecte cofinançat pels fons FEDER i l’IVACE

mitjançant eines de connexió remota, que permeten la compartició de fitxers i accés múltiple, impulsant el pas del treball in-situ al teletreball.
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.