Cerrar
Inici / Notícies / Alba Rodríguez, assessora fiscal de la Corunya, participa en la Spartan Trifecta World Championship

Alba Rodríguez, assessora fiscal de la Corunya, participa en la Spartan Trifecta World Championship

8 de novembre de 2019

Alba Rodríguez, assessora fiscal en Kreston Iberaudit la Corunya, ha participat en la Spartan Trifecta World Championship, celebrada en Esparta, Grècia, el passat cap de setmana.

Es tracta d’una de les principals carreres a nivell mundial de les denominades OCR-obstacle course racing, en les quals els participants han de superar diferents obstacles com carregar pesos, grimpar per cordes i murs, pistes amb filferro d’arç, etc.

L’any passat, després de completar el que es denomina una Trifecta, Alba va obtenir la seva qualificació per a participar en la carrera d’Esparta, en la qual ha comptat amb el suport i patrocini de Kreston Iberaudit la Corunya.

La Trifecta consisteix a aconseguir completar tres carreres de diferents distàncies (SPRINT, SUPER i BEAST) dins d’un mateix any natural. Alba ho va aconseguir el 2018, quan va aconseguir completar la distància SUPER a Madrid, la BEAST a Escòcia, i la SPRINT a València, en format nocturna, carrera en la qual va quedar 3a de la seva categoria.

A Esparta, Alba va superar aquestes tres modalitats de carrera en un mateix cap de setmana en 9 hores i 3 minuts, quedant en la 1a posició de la seva categoria, en la 10a classificació femenina i en la posició 105 del total de 1.177 atletes, homes i dones, provinents de 67 països.

Alba ha participat a més en multitud de carreres d’obstacles a Galícia i Astúries, i és corredora habitual de carreres tipus TRAIL. L’afició d’Alba per l’esport no li va arribar fins als 25 anys, encara que la seva extraordinària evolució ens anima a tots a creure que no hi ha res impossible, tot un exemple de disciplina, constància i superació.

 

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.