Cerrar
Inici / Notícies / Carlos Montero, nou membre de la Comissió de Formació de l’ICJCE

Carlos Montero, nou membre de la Comissió de Formació de l’ICJCE

17 de juny de 2020

Carlos Montero, soci de Kreston Iberaudit, ha estat nomenat nou membre de la Comissió de Formació de l’Instituto de Censores Jurados de Cuentas de España (ICJCE).

La Comissió treballa en l’elaboració dels programes de formació, la preparació de documents i polítiques sobre aquesta matèria i en l’anàlisi de les novetats normatives i del seu efecte en la formació dels auditors i auditores.

En particular, aquesta Comissió és l’encarregada d’analitzar la normativa espanyola i internacional sobre formació i dels efectes en el CV i plans de formació; elaborar el Pla Anual de Formació; realitzar el seguiment de la formació realitzada i rebuda pels membres i, en col•laboració amb la Comissió Nacional de Deontologia, analitzar els incompliments en FPC; a més de dissenyar els cursos de formació d’accés a la professió que han de ser homologats pel ICAC; així com participar en el Tribunal de l’examen d’accés a la professió.

Carlos Montero és Llicenciat en Economia d’Empresa i Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Complutense de Madrid, a més d’Expert Comptable Acreditat per l’ICJCE. És membre de la Comissió Tècnica de la firma, així com soci i administrador de Kreston Iberaudit Madrid, a més de responsable de la implantació, seguiment i actualització del Control de Qualitat de l’oficina.

Els socis i sòcies de Kreston Iberaudit estan completament compromesos amb la professió i amb la promoció d’uns alts estàndards de qualitat tècnica en el sector.

La implicació dels nostres professionals en els diferents organismes és molt extensa ja que la firma compta amb presència en el Comitè Directiu, en la Comissió Econòmica i en la Comissió d’Auditors del Sector Públic del ICJCE. Així mateix Kreston Iberaudit té també representació en els Comitès Directius de les diferents agrupacions territorials, en les agrupacions d’Aragó, Astúries, Cantàbria i León, Les Illes Balears, i del País Basc, a més de la Comissió Deontològica del Col•legi d’auditors de Catalunya. També comptem amb representació en la Junta del Ilustre Colegio Central de Titulados Mercantiles y Empresariales, en el Colegio de Economistas de A Coruña, en la Comissió d’exercents lliures auditoria del Colegio de Economistas de Valladolid, així com a la Ordem dos Revisores Oficias de Contas y de la Dirección de APCF – Associação Portuguesa de Consultores fiscais y en la Ordem dos Revisores Oficias de Contas.

 

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.