Cerrar
Inici / Notícies / Col·laboració amb Inspiring Girls, una iniciativa que vol augmentar l’ambició professional de les joves en edat escolar

Col·laboració amb Inspiring Girls, una iniciativa que vol augmentar l’ambició professional de les joves en edat escolar

20 de febrer de 2020

Kreston Iberaudit ha col·laborat amb Inspiring Girls, una Fundació l’objectiu de la qual és augmentar l’autoestima i l’ambició professional de les joves en edat escolar, així com les seves expectatives laborals, ajudant-les a visibilitzar l’àmplia varietat de professions i feines que existeixen, sense que el fet de ser dona suposi cap limitació per a elles, sempre que es basin en el treball i l’esforç.

La nostra presidenta Mercè Martí ha participat en un vídeo com a “Role Model” per a col·laborar amb l’objectiu d’aquesta Fundació de motivar a les joves perquè lluitin per les seves metes professionals i puguin arribar a ser el que es proposin.

Amb aquest missatge, Mercè Martí anima a totes les estudiants a creure en si mateixes: “Si confies en tu, ets capaç d’aconseguir el que vulguis, no deixis mai que ningú et digui que és impossible”.

Veure vídeo

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.