Cerrar
Inici / Notícies / Col·laboració amb la Asociación Española Contra el Cáncer

Col·laboració amb la Asociación Española Contra el Cáncer

25 de juny de 2019

Dins de la seva activitat en Responsabilitat Social Corporativa, Kreston Iberaudit comparteix els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, promoguts per Nacions Unides per a transformar el nostre món.

Kreston Iberaudit ha decidit sumar-se a la difusió d’aquests objectius per a contribuir a la consecució de les metes que es preveuen aconseguir abans de 2030. Centrant-se en l’“Objectiu 3: Salut i Benestar”, la firma ha establert una col·laboració amb la Asociación Española Contra el Cáncer.

Aquest acord inclou també la participació dels 300 professionals de les 15 oficines de Kreston Iberaudit en el “Programa Solidaritat en l’Empresa: La lluita contra el càncer és una empresa de tots” en el qual la firma col·labora en la difusió de missatges per a la prevenció i detecció precoç del càncer, així com en la promoció d’estils de vida saludables entre els seus professionals i també de l’entorn de la firma: clients, proveïdors, companys de professió, familiars, amics, etc.

Francisco Aguilar, soci de Kreston Iberaudit a Màlaga, dirigeix la delegació provincial de la Asociación Española Contra el Cáncer de Màlaga, que ofereix serveis d’orientació mèdica, suport psicològic, atenció social i acompanyament. Aguilar ha afirmat “des de fa molt temps l’AECC a Màlaga ha estat pionera en un aspecte fonamental, facilitar informació veraç, contrastada i de primera mà sempre dels millors especialistes amb l’objectiu que cap pacient se senti desemparat en la lluita contra la seva malaltia”.

Kreston Iberaudit col·labora també amb la AECC mitjançant el patrocini del V Torneig AECC de Golf que s’ha celebrat el 15 de juny, en les instal·lacions del Real Club Guadalhorce Golf. L’objectiu d’aquest torneig és recaptar fons per al manteniment dels 11 pisos residencia que la AECC gestiona a Màlaga per a pacients de càncer i els seus familiars que es desplacen a Màlaga per a rebre tractament oncològic.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.