Cerrar
Inici / Notícies / CONGRÉS D’IBERAUDIT KRESTON 2015, CELEBRAT A BILBAO

CONGRÉS D’IBERAUDIT KRESTON 2015, CELEBRAT A BILBAO

6 d'octubre de 2015

La firma de serveis d’auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing IBERAUDIT Kreston, amb oficines a Espanya, Andorra i Portugal, ha celebrat a Bilbao el seu Congrés anual amb la presència de Franck Parker, president de Kreston, xarxa mundial d’auditoria, present en més de 100 països, amb més 600 oficines i integrada per de 20.000 professionals.

Durant el Congrés Jon Lisby, CEO de Kreston, ha destacat “l’increment del 6% dels beneficis del sector a nivell mundial” i ha valorat temes destacats en el sector com són els plans de successió, el reclutament i retenció del personal, les noves eines tecnològiques o l’expansió de l’oferta de serveis.

Per la seva banda, Mercè Martí Queralt, Presidenta Executiva de IBERAUDIT Kreston, ha presentat l’informe de resultats de la firma, que en el seu últim exercici ha facturat 20 milions d’euros, i ha destacat la consolidació del seu posicionament nacional “amb un increment de la seva facturació en 2014 del 11% en relació a l’exercici anterior”. Ha valorat també la sòlida aposta de la companyia per la internacionalització i la “importància de la reelecció d’Elena Ramírez, responsable de l’àrea internacional de IBERAUDIT Kreston, com a membre del Board de la xarxa mundial d’auditoria Kreston International”.

Com a amfitrió, ha inaugurat el Congrés Juan Luis Gomeza, Vicepresident Executiu de la firma i soci de l’oficina de Bilbao. La trobada ha comptat amb les conferències de Franck Parker, president de Kreston; Darío Zamorano, soci de Kreston BSG (Mèxic); i d’Antonio Garamendi, President de la Confederación Española de la Pequeña y Mediana Empresa (CEPYME) i de CONFEMETAL; així com Vicepresident de la Confederación Española de Organizaciones Empresariales (CEOE). La clausura del Congrés ha estat a càrrec d’Arturo Díaz, Vicepresident Executiu de IBERAUDIT Kreston.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.