Cerrar
Inici / Notícies / CONTROL INTERN. VOL MILLORAR LA SEGURETAT I TRANSPARÈNCIA DE LA SEVA EMPRESA?

CONTROL INTERN. VOL MILLORAR LA SEGURETAT I TRANSPARÈNCIA DE LA SEVA EMPRESA?

25 de juny de 2015

IBERAUDIT Kreston ofereix un Model de Control Intern i de Prevenció de Riscos que té com a objectiu millorar la seguretat, eficiència i transparència de les organitzacions. El nostre Model de Control respon a una major demanda de Bon Govern i Responsabilitat Social en les empreses, a més de tenir en compte les majors implicacions i responsabilitats que ens exigeix el nou marc normatiu mitjançant la modificació de la Llei Orgànica 10/1995, de 23 de novembre, del Codi Penal, que estableix la responsabilitat penal de les empreses i persones jurídiques.

La nostra firma ofereix un servei integral de Control Intern que comença amb una avaluació dels riscos interns i externs de l’empresa, identificant les activitats en l’àmbit de les quals puguin ser comesos els delictes que han de ser previnguts.
Aquesta avaluació inicial personalitzada en cada cas, segons la dimensió de l’empresa i tipus d’activitat, ens permet definir i establir diferents mesures, procediments i protocols de control intern adequats, que han de transmetre’s dins d’organització, a més d’establir un sistema disciplinari que sancioni l’incompliment de les mesures establertes.

Finalment ens encarreguem de realitzar una validació periòdica del model i la seva adequació a les noves circumstàncies i riscos de l’organització.

La nova normativa obliga a les societats a establir aquests procediments de control per evitar delictes i assegurar la transparència, assignant la responsabilitat d’assegurar aquest control intern i la seva validació periòdica als administradors i directius, establint conseqüències penals en cas de no fer-ho.

IBERAUDIT Kreston ofereix un sistema o model de prevenció i control intern que és necessari acreditar per a l’exempció de responsabilitat o atenuació de la mateixa.

ARTICLES RELACIONATS

Mercè Martí, primera dona distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID)

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha estat distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Adreça (ACCID). Aquest Premi és el reconeixement a Mercè Martí per la seva trajectòria al capdavant de Kreston Iberaudit, així com a [...]
Veure més

Participació en el Grup de treball d’igualtat de gènere del Col·legi

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha participat com a ponent en l’acte de presentació del nou grup de treball d’igualtat de gènere del Col•legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.
Veure més

Kreston Iberaudit reforça la seva presència a Sevilla

La firma ha integrat al despatx Membrive Consultores. Amb aquesta incorporació, Javier Membrive Toledo, fundador de Membrive Consultores, s’uneix a l’equip de Kreston Iberaudit Sevilla com a nou soci de l’àrea d’auditoria. La firma professional de serveis d’auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing, Kreston Iberaudit ha [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.