Cerrar
Inici / Notícies / Participació en el Grup de treball d’igualtat de gènere del Col·legi

Participació en el Grup de treball d’igualtat de gènere del Col·legi

31 de maig de 2018

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha participat com a ponent en l’acte de presentació del nou grup de treball d’igualtat de gènere del Col•legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.

En el transcurs de l’acte s’ha donat a conèixer l’Associació 50 a 50 Lideratge compartit, creada per avançar en el compliment de l’objectiu núm. 5 de l’Agenda 2030 de l’ONU i per conscienciar de la necessitat i beneficis de viure en un món més just, igualitari, ètic i transparent.

L’Associació promou la participació plena i efectiva de les dones, i la igualtat d’oportunitats de lideratge en tots els àmbits de presa de decisions en la vida política, econòmica i pública.

Durant la presentació Mercè Martí ha estat acompanyada d’Isabel Perea, sòcia de Grant Thornton, Susana Dabán, Membre del Consell Directiu del Col•legi, i Anna Mercadé, Presidenta de l’Associació 50 a 50.

ARTICLES RELACIONATS

Mercè Martí, primera dona distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID)

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha estat distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Adreça (ACCID). Aquest Premi és el reconeixement a Mercè Martí per la seva trajectòria al capdavant de Kreston Iberaudit, així com a [...]
Veure més

Kreston Iberaudit reforça la seva presència a Sevilla

La firma ha integrat al despatx Membrive Consultores. Amb aquesta incorporació, Javier Membrive Toledo, fundador de Membrive Consultores, s’uneix a l’equip de Kreston Iberaudit Sevilla com a nou soci de l’àrea d’auditoria. La firma professional de serveis d’auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing, Kreston Iberaudit ha [...]
Veure més

Kreston Iberaudit comparteix els Objectius de Desenvolupament Sostenible, mitjançant una col·laboració amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Dins de la seva activitat en Responsabilitat Social Corporativa, Kreston Iberaudit comparteix els Objectius de Desenvolupament Sostenible i aquest any se centrarà en l’“Objectiu 3: Salut i Benestar”, mitjançant una col·laboració amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer.
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.