Cerrar
Inici / Notícies / Comunicació

Comunicació

Mercè Martí, primera dona distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID)

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha estat distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Adreça (ACCID). Aquest Premi és el reconeixement a Mercè Martí per la seva trajectòria al capdavant de Kreston Iberaudit, així com a [...]
Veure més

Participació en el Grup de treball d’igualtat de gènere del Col·legi

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha participat com a ponent en l’acte de presentació del nou grup de treball d’igualtat de gènere del Col•legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.
Veure més

Kreston Iberaudit reforça la seva presència a Sevilla

La firma ha integrat al despatx Membrive Consultores. Amb aquesta incorporació, Javier Membrive Toledo, fundador de Membrive Consultores, s’uneix a l’equip de Kreston Iberaudit Sevilla com a nou soci de l’àrea d’auditoria. La firma professional de serveis d’auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing, Kreston Iberaudit ha [...]
Veure més

Kreston Iberaudit comparteix els Objectius de Desenvolupament Sostenible, mitjançant una col·laboració amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Dins de la seva activitat en Responsabilitat Social Corporativa, Kreston Iberaudit comparteix els Objectius de Desenvolupament Sostenible i aquest any se centrarà en l’“Objectiu 3: Salut i Benestar”, mitjançant una col·laboració amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer.
Veure més

MERCÈ MARTÍ HA ESTAT REELEGIDA PRESIDENTA DE L’ASSOCIACIÓ GRUP20, REPRESENTANT DE LES PRINCIPALS FIRMES MITJANES D’AUDITORIA

Mercè Martí Queralt, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha estat reelegida Presidenta de Grup20- Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d’Auditoria- durant l’últim Plenari de l’Associació, que ha aprovat per unanimitat la renovació de la seva Junta Directiva per als propers dos anys.
Veure més

KRESTON IBERAUDIT HA CELEBRAT A GRANADA EL SEU CONGRÉS ANUAL

Kreston Iberaudit ha organitzat el seu Congrés anual a Granada amb la participació de més de 70 socis i professionals, arribats de les 16 oficines de la firma a Espanya, Portugal i Andorra.
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.