Cerrar
Inici / Notícies / Kreston Iberaudit reforça la seva presència a Sevilla

Kreston Iberaudit reforça la seva presència a Sevilla

24 d'abril de 2018

La firma ha integrat al despatx Membrive Consultores. Amb aquesta incorporació, Javier Membrive Toledo, fundador de Membrive Consultores, s’uneix a l’equip de Kreston Iberaudit Sevilla com a nou soci de l’àrea d’auditoria.

La firma professional de serveis d’auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing, Kreston Iberaudit ha integrat a Sevilla al despatx Membrive Consultores. Amb aquesta incorporació, la firma reforça la seva presència a Sevilla i Javier Membrive Toledo, fundador de Membrive Consultores, s’uneix a l’equip de Kreston Iberaudit Sevilla com a nou soci de l’àrea d’auditoria.

Aquesta operació respon al pla d’expansió empresarial dut a terme per Kreston Iberaudit per incrementar la seva presència territorial. En el passat exercici, la firma va obtenir una facturació de 20,43 milions d’euros i actualment compta amb 16 oficines a Espanya, Andorra i Portugal, i està present en més de 100 països a través de la xarxa internacional Kreston.

Mercè Martí Queralt, presidenta de Kreston Iberaudit, ha assegurat que “Kreston Iberaudit està treballant per reforçar la seva presència a les diferents ciutats on té representació per millorar el posicionament de la firma”.

Javier Membrive Toledo és Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Màlaga, Auditor de Comptes inscrit al Registre Oficial d’Auditors de Comptes (ROAC), Mediador com a Economista en Assumptes Civils i Mercantils, a més d’especialista en habilitats i funcions mediadores en conflictes Econòmics i Empresarials. És membre de l’Institut de Censors Jurats de Comptes d’Espanya, del Registre d’Economistes Auditors (REA), del Registre d’Economistes i Assessors Fiscals (REAF), del Registre d’Experts en Economia Forenses (REFOR) i de l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals (AEDAF).

Compta amb més de 30 anys d’experiència en auditoria, administració concursal, judicial, assessorament fiscal, economicofinancer, consultoria, pericials civils, mercantils i mediació en conflictes de socis. La seva experiència professional s’estén pels diferents sectors de l’activitat econòmica, tant públics com a privats. Ha exercit el càrrec de Soci-Director en nombrosos treballs d’auditoria, integrals i operatius, i controls financers.

Javier Membrive Toledo

ARTICLES RELACIONATS

Mercè Martí, primera dona distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID)

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha estat distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Adreça (ACCID). Aquest Premi és el reconeixement a Mercè Martí per la seva trajectòria al capdavant de Kreston Iberaudit, així com a [...]
Veure més

Participació en el Grup de treball d’igualtat de gènere del Col·legi

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha participat com a ponent en l’acte de presentació del nou grup de treball d’igualtat de gènere del Col•legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.
Veure més

Kreston Iberaudit comparteix els Objectius de Desenvolupament Sostenible, mitjançant una col·laboració amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Dins de la seva activitat en Responsabilitat Social Corporativa, Kreston Iberaudit comparteix els Objectius de Desenvolupament Sostenible i aquest any se centrarà en l’“Objectiu 3: Salut i Benestar”, mitjançant una col·laboració amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer.
Veure més

Newsletter

¡No et pierdas les novetats del sector!

Newsletter

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.