Cerrar
Inici / Notícies / ELENA RAMÍREZ, REELEGIDA MEMBRE DEL BOARD DE LA XARXA MUNDIAL D’AUDITORIA KRESTON

ELENA RAMÍREZ, REELEGIDA MEMBRE DEL BOARD DE LA XARXA MUNDIAL D’AUDITORIA KRESTON

14 d'octubre de 2019

Elena Ramírez, sòcia de Kreston Iberaudit, ha estat reelegida per dos anys més com a membre del Board de Kreston International, xarxa mundial d’auditoria que ofereix serveis a 100 països i que compta amb més de 23.000 professionals.

Elena Ramírez és la responsable de l’àrea internacional de Kreston Iberaudit i sòcia de la divisió fiscal de l’oficina de Barcelona. És Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona (UB) i té un Màster en Assessorament Fiscal per la UB i un Màster en Direcció Econòmica i Finances (EDIEF) per ESADE.

Després de les eleccions, Elena Ramírez ha estat reelegida com a membre del Board juntament amb Andrew Griggs, de Kreston Reeves – Regne Unit; Edmond Chan, de Kreston CAC – Hong Kong; Francisco Bracamonte, Kreston BSG – Mèxic. El renovat Board es completa amb la incorporació de Eustis Corrigan de CBIZ MHM – els Estats Units (qui reemplaça a Paul Nation, també de CBIZ MHM) i de Martin Hommersom, de Van Herwijnen Kreston – Països Baixos (en substitució de Bent Kofoed, Kreston CM – Dinamarca, com a representant de la regió EMEA).

Lliza Robbins, CEO de Kreston, ha assegurat que “el paper i compromís d’Elena Ramírez en el renovat Board de Kreston serà clau per a la consolidació de la nova estratègia de desenvolupament de la xarxa mundial Kreston, que té com a objectiu reforçar les relacions amb clients i també amb els socis de Kreston”.

Elena Ramírez, qui porta treballant des de 2013 com a membre del Board de Kreston, ha reiterat el seu compromís per a “continuar col·laborant amb la xarxa mundial Kreston en el desenvolupament de noves oportunitats empresarials, així com en la creació de polítiques per a millorar la cohesió i l’estratègia de creixement i consolidació de la marca Kreston”. Des de 2011, Elena Ramírez lidera el Grup Kreston Iberoamèrica, que compta amb la participació de les firmes de parla hispana en Kreston, amb l’objectiu de promoure les relacions i projectes professionals conjunts amb Espanya i Llatinoamèrica.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.