Cerrar
Inici / Notícies / Entrevista a Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit sobre conciliació familiar i treball

Entrevista a Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit sobre conciliació familiar i treball

29 de setembre de 2020

El passat 24 de setembre Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, va assistir en qualitat de convidada al programa “Lideratges” d’Onda Cero, presentat per Ariadna Belver.

En l’entrevista es va tractar un tema crucial en l’actualitat del món empresarial com és la conciliació familiar en el treball, on Kreston Iberaudit ha mostrat estar a l’altura durant l’etapa de confinament i en la volta a la “nova normalitat”.

La gestió de Kreston Iberaudit des de casa

Un dels temes centrals de l’entrevista ha estat la gestió d’una empresa durant l’etapa de confinament per la pandèmia de la COVID-19, mentre es compaginaven amb les labors de la llar en un nucli familiar

Mercé Martí ha comentat en l’entrevista les dificultats a les que s’ha vist enfrontada durant aquests mesos i a la bona adaptació, tant seva com de tots els professionals de l’empresa, a una situació nova i complexa.

Les dificultats de ser dona i mare en el món directiu

En ser mare de tres fills i formar part de la directiva d’una empresa d’un sector tan competitiu com el de l’auditoria i consultoria, Ariadna Belver ha fet diverses preguntes sobre com ha estat la trajectòria de Mercé Martí i les dificultats a l’hora d’ascendir en el món empresarial, tenint en compte els obstacles que representen en l’actualitat laboral el ser dona i mare.

Mercè Martí no sols ha comptat els diversos problemes que ha anat superant durant la seva trajectòria professional, sinó que a més ha expressat la seva opinió sobre la realitat que viuen moltes dones en la seva situació i les oportunitats que aquest sector està perdent per no reconèixer que existeix desigualtat. 

Per això, Mercè Martí forma part de la Comissió d’Equitat del Col·legi d’Auditors de Catalunya, des d’on es treballa perquè no es perdi talent pel camí per una qüestió de gènere. 

Et convidem a escoltar l’entrevista al complet en Onda Cero, (minut 35′).

 

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.