Cerrar
Inici / Notícies / Entrevista a Mercè Martí al diari Tot Sant Cugat

Entrevista a Mercè Martí al diari Tot Sant Cugat

17 de desembre de 2020

 

Mercè Martí, Presidenta Executiva en Kreston Iberaudit, ha estat recentment entrevistada pel Diari Tot Sant Cugat, en relació al guardó obtingut en la passada edició dels Premis ADE Vallès.

 

 

Va rebre de l’Associació de Dones Empresàries, Directives i Professionals el Premi a la Trajectòria, tant pel seu treball en Kreston Iberaudit, com en general per la seva dedicació al sector de l’auditoria i la seva lluita per la igualtat. De fet, en l’actualitat és presidenta de la Comissió d’Equitat de Gènere del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.

 

En l’entrevista, Mercè Martí explica el que suposa rebre el reconeixement de la institució ADE Vallès, així com la seva opinió sobre la realitat de la dona en l’empresa avui dia.

 

La Presidenta Executiva en Kreston Iberaudit considera que encara hi ha poques dones en consells de direcció i alta administració. Destaca la igualtat d’oportunitats sobre la base de la formació i mèrits de les persones.A més, també valora els beneficis que aporta a una empresa el fet que compti tant amb homes com amb dones en els llocs de direcció.

 

L‘aprofitament del talent potencial, els obstacles principals que es troben les dones i les opcions que pot oferir el teletreball per a una millor conciliació familiar i laboral, són alguns dels temes que completen l’entrevista a Mercè Martí per a la publicació de Tot Sant Cugat.

 

Se puede leer la entrevista completa en este enlace.

 

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.