Cerrar
Inici / Notícies / Entrevista a Mercè Martí en TV Sabadell.Vallès

Entrevista a Mercè Martí en TV Sabadell.Vallès

2 de febrer de 2021

 

Mercè Martí, Presidenta Executiva en Kreston Iberaudit,  va ser entrevistada dilluns passat en l’informatiu de TV Sabadell.Vallès.

En l’entrevista s’aborda el tema de la igualtat de gènere dins de món empresarial. En concret, Mercè Martí aporta la seva visió sobre la situació actual i de tot el que s’ha avançat en aquest aspecte, però també de tot el que queda per fer.

 

A més s’aborda la situació d’equitat en la qual es troba avui dia el sector de l’Auditoria i totes les accions que s’estan realitzant des de la Comissió d’Igualtat del  Col·legi de Censors Jurats de Catalunya, de la qual ella és presidenta, per a revertir les xifres tan alarmants d’abandó de la professió per part de les dones.

També fa esment del treball que es fa des de Ade Vallès per la visualització de les dones empresàries, així com el projecte de Mentoring d’Emprenedores Novelles que ha impulsat l’Ajuntament de Sabadell, tots dos projectes en els quals ella col·labora.

Es pot visualitzar l’entrevista completa en aquest enllaç.

 

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.