Inici / Notícies / Entrevista al nostre soci Josep Mª Martí sobre l’experiència de Kreston Iberaudit durant l’estat d’alarma

Entrevista al nostre soci Josep Mª Martí sobre l’experiència de Kreston Iberaudit durant l’estat d’alarma

3 de juliol de 2020

La situació d’estat d’alarma provocada per la crisi del COVID-19 ha afectat de ple a les empreses de serveis multidisciplinaris que han hagut de fer front a nous reptes per a afrontar el futur.

En l’últim Quadern Tècnic del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, diferents auditors i auditores de firmes que representen un ventall molt ampli de realitats dins del sector expliquen la seva experiència i aprenentatges durant aquesta etapa.

Josep Mª Martí, Soci -Director de l’àrea d’auditoria de Kreston Iberaudit Catalunya i Andorra, ha participat en aquesta publicació en la qual destaca la inversió de la firma en eines per a facilitar el teletreball, així com l’actitud molt positiva de l’equip professional.

L’entrevista completa pot consultar-se en el Quadern Tècnic (pàg.42)

Newsletter

¡No et pierdas les novetats del sector!

Newsletter

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.