Inici / Notícies / IBERAUDIT KRESTON AL CONGRÉS KRESTON IBEROAMÈRICA

IBERAUDIT KRESTON AL CONGRÉS KRESTON IBEROAMÈRICA

17 de març de 2015

Mercè Martí, Presidenta Executiva; i Elena Ramírez, Responsable de l’Àrea Internacional, han participat com a representants d’IBERAUDIT Kreston al Congrés de Kreston Iberoamèrica, celebrat a Equador. Durant la trobada, que ha comptat amb la presència dels principals representants de Kreston a Iberoamèrica, Mercè Martí ha presentat la conferència “IBERAUDIT Kreston, l’experiència d’una network”. Elena Ramírez ha participat en les conferències sobre “Tendències Tributàries a Iberoamèrica i el món” i “Presència de Kreston Iberoamèrica a les Xarxes Socials”.

ARTICLES RELACIONATS

Kreston Iberaudit Portugal audita el club de futbol Sporting de Lisboa

L’oficina de Kreston Iberaudit Portugal va realitzar el passat 23 de juny la mediàtica auditoria del procés de votació de la Junta General de Socis del Sporting de Lisboa, per la destitució dels membres de l’òrgan de direcció del club.
Veure més

Mercè Martí, primera dona distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID)

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha estat distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Adreça (ACCID). Aquest Premi és el reconeixement a Mercè Martí per la seva trajectòria al capdavant de Kreston Iberaudit, així com a [...]
Veure més

Participació en el Grup de treball d’igualtat de gènere del Col·legi

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha participat com a ponent en l’acte de presentació del nou grup de treball d’igualtat de gènere del Col•legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.
Veure més

Newsletter

¡No et pierdas les novetats del sector!

Newsletter

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.