Cerrar
Inici / Notícies / IBERAUDIT KRESTON CONFERENCE 2013 BARCELONA JON LISBY, CEO DE LA NETWORK MUNDIAL D’AUDITORIA KRESTON INTERNATIONAL, PARTICIPA AL CONGRÉS IBERAUDIT KRESTON A BARCELONA

IBERAUDIT KRESTON CONFERENCE 2013 BARCELONA JON LISBY, CEO DE LA NETWORK MUNDIAL D’AUDITORIA KRESTON INTERNATIONAL, PARTICIPA AL CONGRÉS IBERAUDIT KRESTON A BARCELONA

16 de maig de 2013

Congrés IBERAUDIT Kreston Barcelona 2013 from IBERAUDIT Kreston en Vimeo.

En el transcurs del Congrés Jon Lisby, CEO de l’network mundial d’auditoria Kreston International, ha presentat la situació de Kreston en mercat global i ha anunciat les principals novetats de la network.

Mercè Martí, presidenta de IBERAUDIT Kreston, ha presentat l’informe de resultats de l’últim any i ha explicat els objectius de la companyia per al futur, dirigits a aconseguir una major projecció de la firma, que se situa ja en el lloc catorze del rànquing de firmes d’auditoria d’Espanya.

Per la seva banda Elena Ramírez, sòcia responsable de la divisió internacional i nou membre del Board mundial de la xarxa Kreston International, ha explicat les activitats realitzades en col·laboració amb els socis de la xarxa Kreston en més de 100 països.

Les sessions de treball van comptar també una conferència sobre el paper de les xarxes socials a l’empresa, a càrrec de Joana Sánchez, presidenta de INESDI i líder en l’entorn de l’economia digital.

Durant l’última sessió, celebrada a les noves oficines de IBERAUDIT Kreston a l’Avinguda Diagonal de Barcelona, Pedro Navarrete, ex vicepresident de Sony Europa, va anunciar els principals canvis en les empreses d’acord amb la seva experiència personal.

El Congrés va finalitzar amb una visita turística centrada en les principals obres de Gaudí, que incloïa una visita al Parc Güell i la Sagrada Família.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.