Cerrar
Inici / Notícies / IBERAUDIT KRESTON HA CELEBRAT EL SEU CONGRÉS NACIONAL EN GIJÓN

IBERAUDIT KRESTON HA CELEBRAT EL SEU CONGRÉS NACIONAL EN GIJÓN

23 de maig de 2014

                

IBERAUDIT Kreston ha organitzat el seu Congrés nacional del 2014 a Gijón. La trobada va estar presidit per Mercè Martí Queralt, presidenta de la signatura, i va comptar amb una àmplia representació de socis i gerents d’Espanya, Andorra i Portugal.

El Congrés va comptar també amb la presència de Jon Lisby, CEO de l’network mundial d’auditoria Kreston International, que va presentar els objectius per al proper any de la xarxa internacional, present en més de 100 països.

El Congrés va ser inaugurat per Arturo Díaz, Vicepresident de IBERAUDIT Kreston i soci de les oficines de Gijón i Madrid. Seguidament Mercè Martí Queralt, presidenta de IBERAUDIT Kreston, va presentar l’informe de resultats de l’últim any i va explicar els objectius de la companyia per al futur, dirigits a aconseguir una major projecció de la signatura. La cloenda del Congrés va anar a càrrec de Juan Luis Gomeza, Vicepresident de la signatura.

La trobada va finalitzar amb una visita al Jardí Botànic Atlàntic ia la Universitat Laboral de Gijón.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.