Cerrar
Inici / Notícies / IBERAUDIT KRESTON INAUGURA NOVA OFICINA A MADRID: ARTURO DÍAZ I MARÍA JESÚS MUR, DIRECTORS DE L’OFICINA

IBERAUDIT KRESTON INAUGURA NOVA OFICINA A MADRID: ARTURO DÍAZ I MARÍA JESÚS MUR, DIRECTORS DE L’OFICINA

22 de novembre de 2013

                

L’objectiu de la companyia, el mateix al qual respon aquesta inauguració, és incrementar la seva presència a Espanya per oferir una major cobertura dels seus serveis i aconseguir també així una major projecció internacional.

IBERAUDIT Kreston preveu consolidar el seu creixement durant aquest curs i continuar el seu pla d’expansió geogràfica i empresarial amb la propera obertura d’una altra nova oficina a Granada.

Mercè Martí, presidenta de IBERAUDIT Kreston, descobreix els objectius de la signatura: “amb l’obertura d’aquesta nova oficina a Madrid i la pròxima obertura de l’oficina de Granada, millorem el nostre posicionament a nivell nacional com a firma multidisciplinar de referència” .

Al capdavant d’aquesta nova oficina de IBERAUDIT Kreston a Madrid i com a directors de la mateixa figuren Arturo Díaz, vicepresident nacional de la signatura i Mª Jesús Muro, sòcia de la firma i responsable de la Divisió de Consultoria economicofinancera.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.